Avatar užívateľa
Registrovaný

Recept na boršč

Hľadám skutočný recept na pravý ruský boršč. Babka ho varila a bol vynikajúci. No teraz márne zháňam recept na internete. Ani jeden není taký, ako babičkin.

Uzamknutá otázka – ohodnoťte najlepšiu odpoveď symbolom palca.

Odpovede:

Avatar užívateľa
Registrovaný

Boršč sa tradične robí ako vývar s hovädzieho mäsa, ale my ho vždy robíme bez neho – za prvé pretože som vegetariánka a za druhé pretože si myslíme, že s mäsom sa stráca chuť zeleniny a korenia. Takže vyskúšajte vegetariánsku verziu boršču ako prvú a a dajte nám vedieť, či si stále myslíte, že je mäso potrebné :)

Potrebujeme

1 väčšia červená repa
½ menšej hlávkovej kapusty
5 stredne veľkých zemiakov
3 stredne veľké mrkvy
2 cibule
2 petržlenové korene
2 veľké sladké papriky (najlepšie červené)
1 čili paprička
2 bobkové listy
4 strúčky cesnaku
Čerstvý petržlen a kôprové listy(dill leaves)
1 plná lyžica rajčinového pretlaku
1 čajová lyžička octu
Soľ
Rastlinný olej
Smotana

8 porcií viac na webu:

Zdroj: http://sk.russianseason.net/in dex.php/2009/12/borsc-car-medz i-polievkami/#more-22

 

Diskusia k otázke

 

U otázky neprebehla diskusia.

 

Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie

Prihlásiť sa

Položte otázku, odpovedzte, zapojte sa, …

začnite tu

Reklama

Kvalitné odpovede v: Jedlo a varenie

Pokročilý Elektrikář 61
Bronzový Judith 45
Pokročilý lienka 31
Bronzový divoska 28
Bronzový quentos 21
Pokročilý veronikaiq 20
Pokročilý jozo 20
Strieborný Led 17
Bronzový chudst 16
Pokročilý HuRe 14

Zobraziť celkový rebríček

Facebook

 

Na Vašej požiadavke sa pracuje. Počkajte, prosím.