Avatar užívateľa
anonym

Dá sa grilovať i niečo iné ako mäso?

Milujem grilovanie, veľmi ma to baví, ale akosi sa mi prejedlo mäso. Chceli by sme nabudúce skúsiť ugrilovať niečo iné, zaujímavejšie. Dá sa grilovať napr. nejaká zelenina? A ak ano, tak ako na to? Máte s tým niekto skúsenosti? Radi grilujete?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pre koho je otázka zaujímavá? Elektrikář, Jenifo před 3681 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
Jenifo

Ako vasnivý jedlik dobrôt z grilu vam doporučím zopar dobrôt. Cukina, zemiaky, kukurica. Viac ma momentalne nenapadá :-)))

0 Nominácie Nahlásiť

Další odpovědi
Avatar užívateľa
Elektrikář

Grilovat se dá všechna zelenina a ovoce.Kukuřičné klasy, Plátky brambor. V alobalu paprika a rajčata porek ,cibule.a kuřecí maso.Jabko jako příloha Záleží na tom na co máte chuť.

0 Nominácie Nahlásiť

Avatar užívateľa
ciernak

Skúste ogrilovať ryby- lososa na grile si priam vychutnávam, ale i taký pstruh je k nezaplateniu. Jasne, že sa dá grilovať i zelenina: cukety, papriku, rajčiny, baklažány, patizóny, zeler, zemiaky, fazuľové alebo hráškové struky či kaleráby. Do marinády používame olivový olej, cesnak, citrónovú šťavu, kečup, sójovú omáčku, med, balzamikový ocot, horčicu, čerstvé bylinky. Ale grilujeme aj ovocie a do marinády dávame citron a med.

0 Nominácie Nahlásiť

Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek