Avatar užívateľa
100anulka

Ako urobiť krém na tortu aby sa nezdrcol?

Už som to skúšala niekoľko krát a stále keď to miešam sa mi urobia hrudky. Poradíte mi? Miešate ten krém nad parou?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pre koho je otázka zaujímavá? ciernak před 4922 dňami Sledovať Nahlásiť



Odpovede
Avatar užívateľa
Judith

Ja si pre istotu kupujem krém v prášku od Dr. Oetkera, je bez masla, takmer okamžite hotový, chutný a málo kalorický a v neposlednom rade vždy sa podarí. Výrobky tejto značky sú zárukou kvality.

0 Nominácie Nahlásiť


Avatar užívateľa
HuRe

Nad parou ne.
Důležitá je stejná teplota ingrediencí.
Já kupuji krém v prášku. Udělá se kaše, která se smíchá s máslem.
Hrudky se mi netvoří.

0 Nominácie Nahlásiť

Avatar užívateľa
bobes

Uvarený puding musí byť vychladnutý ale nie ľadový maslo-môže byť aj Palmarin-vymiešam s cukrom a po troche pridávam puding.Nad parou miešam len keď ide do krému čokoláda a to je zasa iný recept

0 Nominácie Nahlásiť

Avatar užívateľa
Elektrikář

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.
250 ml mléka.1 sáček pudinku, uvařit. Vanilku nebo vanilkový cukr. 1 žloudek se lžící mléka uvařený ve vodní lázni. Postupně zašlehávat do pudinku máslo. Místo části cukru jde také přidat slazené kondenzované mléko.

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie