Avatar užívateľa
anonym

čo su špeciality v gastronomii

definicia

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pre koho je otázka zaujímavá? ciernak, Elektrikář, Kika před 4950 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
Elektrikář

Speciality: Na Slovensku jídla z brynzou. Ve Franciji šneci. V čechách knedlo vepřo zelo.v Maďarsku guláše a klobásy.

0 Nominácie Nahlásiť

Další odpovědi
Avatar užívateľa
Jenifo

A v polsku je špecialita všetko, ale je to o polovicu lacnejšie. 🙂

0 Nominácie Nahlásiť


Avatar užívateľa
Kika

Každá krajina má iné gastronomické špeciality – k tým charakteristickým slovenským patria bryndzové halušky, typické slovenské polievky, pečené husi, kačice, špeciality z diviny, zabíjačkové špeciality, napríklad aj jedlá zo sladkovodných rýb a k tomu patria aj tradičné slovenské vína, pivá a aperitívy.

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie