Avatar užívateľa
anonym

Recept na boršč

Hľadám skutočný recept na pravý ruský boršč. Babka ho varila a bol vynikajúci. No teraz márne zháňam recept na internete. Ani jeden není taký, ako babičkin.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5177 dňami Sledovať Nahlásiť



Odpovede
Avatar užívateľa
Maja

Boršč sa tradične robí ako vývar s hovädzieho mäsa, ale my ho vždy robíme bez neho – za prvé pretože som vegetariánka a za druhé pretože si myslíme, že s mäsom sa stráca chuť zeleniny a korenia. Takže vyskúšajte vegetariánsku verziu boršču ako prvú a a dajte nám vedieť, či si stále myslíte, že je mäso potrebné :)

Potrebujeme

1 väčšia červená repa
½ menšej hlávkovej kapusty
5 stredne veľkých zemiakov
3 stredne veľké mrkvy
2 cibule
2 petržlenové korene
2 veľké sladké papriky (najlepšie červené)
1 čili paprička
2 bobkové listy
4 strúčky cesnaku
Čerstvý petržlen a kôprové listy(dill leaves)
1 plná lyžica rajčinového pretlaku
1 čajová lyžička octu
Soľ
Rastlinný olej
Smotana

8 porcií viac na webu:

Zdroj: http://sk.rus­sianseason.net/in­dex.php/2009/12­/borsc-car-medzi-polievkami/#more-22

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie