Historie úprav

Avatar užívateľa

Odpověděl/a – 1.září 16:49

Ja som si to nevšimla, ako to bolo presne?

Avatar užívateľa

Odpověděl/a – 1.září 16:56

Ja som si to nevšimla, ako to bolo presne?
Dopĺňam:
Teraz som to skontrolovala a naozaj, v posledných dňoch som mala niekedy už 32 a práve teraz mám 27. Nesledujem to, lebo si všímam iba zaujímavé otázky alebo odpoviem na tie, na ktorých viem dávať adekvátnu odpoveď. Dostala som však včera od admina mail, že mi zmazali otázku pre dôvody „iné“. Reklamovala som u nich moju vianočnú výhru, ktorá mi po niekoľkých urgenciách došla o niekoľko mesiacov a to som im verejne vypisovala v sekcii Otázky", citujem čo mi napísali a bude zase zle?:
Vaše otázka: Prepieranie na verejnosti?

Milá Blanch! Ku nižšie uvedeným Tvojim vyjadreniam iba toľko: áno, ospravedlnili ste sa mi niekoľkokrát a niekoľkí a vianočná výhra s bonusovým tričkom došla dnes. Vlastním poštovú schránku: P. O. BOX1 na pošte práve kvôli tomu, aby moje zásielky sa nedostali do nepovolených rúk alebo sa nestrácali. Denne, pred odchodom do práce, cca o 11:00 hod. si schránku skontrolujem a ak by tam niečo bolo, tak by som ho našla alebo by ma na to pracovníčky pošty upozornili. Nezmizne predsa niečo zo dňa na deň, je aj tzv. úložné, čo v tomto prípade určite nebolo, a až potom sa zásielky vracajú odosielateľovi. Mne nešlo o výhru, ale o princíp, aby som ju dostala, keďže sza výherkyňu ste ma určili sami podľa určitého kľúča.
„Milá Judith, keďže to prepierate takto verejne, dovoľte komentár aj z našej strany. Hneď ako sme dostali informáciu, že Vám výhra nedošla začali sme to riešiť. Dopátrali sme sa k tomu, že Vaša výhra bola uložená na pošte a vy ste si ju do určitej doby nebola prebrať. Ako to býva, výhra nabrala opačný kurz a vrátila sa k nám. Teda sme to posielali znova a v rámci ospravedlnenia za vzniknuté problémy sme Vám darovali tričko, aj keď ste ho ako sama tvrdíte nevyhrali.
Tak a teraz nech nás rozsúdí Božia moc.“

byla smazána administrátorem z důvodu: Iné.
Otázky a odpovědi, které nejsou v souladu s kodexem serveru, nebo neodpovídají zaměření serveru mohou být administrátorem smazány."

Nešlo o veľkú vec – lampióny šťastia, ale išlo mi o princíp, že keď som ich nečakane vyhrala, tak nech ich aj dostanem.