Avatar užívateľa
veronikaiq

Ako na domáci kečup?

Mne sa vybavila chuť domáceho kečupu, ktorý kedysi robievala teta. Rada by som sa domáci kečup naučila robiť. Nepoznáte nejaký dobrý osvedčený recept?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4898 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
lienka

Paradajkový kečup: 2 kg zrelých paradajok, 25 dkg cibule, 25 dkg zrelých jabĺk, 5 paprík, 5 strúčikov cesnaku, 1 PL korenia, 3 dkg soli, 1 PL škorice, 1 PL mletých klinčekov, 3 bobkové listy, 15 dkg cukru
Paradajky sparte a olúpte, pokrájajte na malé kúsky a pridajte pokrájané papriky a jablká. Pridajte ostatné suroviny okrem cukru a duste za stáleho miešania. Asi po 30 min. zmes prepasírujte cez sito, pridajte cukor a ešte varte asi 15 min. Teplý kečup nalejte do pohárov a obráťte horednom a nechajte vychladnúť.

0 Nominácie Nahlásiť

Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.



Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie